Cerro Coyotes (kulle i Mexiko, Sonora, Soyopa)

Cerro Coyotes är en kulle i Mexiko. Den ligger i kommunen Soyopa och delstaten Sonora, i den nordvästra delen av landet, 1 500 km nordväst om huvudstaden Mexico City. Toppen på Cerro Coyotes är 465 meter över havet, eller 57 meter över den omgivande terrängen water stainless steel. Bredden vid basen är 0,37 kilometer.

Terrängen runt Cerro Coyotes är kuperad åt nordväst, men åt sydost är den platt small waterproof bag for swimming. Terrängen runt Cerro Coyotes sluttar österut. Den högsta punkten i närheten är Cerro Joachin, 726 meter över havet, 1,4 km norr om Cerro Coyotes. Trakten runt Cerro Coyotes är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är San Antonio de la Huerta, 1,1 km öster om Cerro Coyotes. I omgivningarna runt Cerro Coyotes växer huvudsakligen savannskog. I trakten runt Cerro Coyotes finns ovanligt många namngivna dalar.

Ett varmt stäppklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 27 °C. Den varmaste månaden är juni, då medeltemperaturen är 37 °C, och den kallaste är december, med 18 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 783 millimeter. Den regnigaste månaden är juli worlds best shaver, med i genomsnitt 236 mm nederbörd, och den torraste är april, med 2 mm nederbörd.